Dragnea, Viorica, Olguța și limbile străine

Când o nulitate inspidă ca Liviu Dragnea a ajuns să-i dea lecții de limba română unui ardelean cinstit, atunci știm că țărișoara e așezată cu fundul în sus.

Baronul celui mai sărac județ din România se cocoșește în fața unui ardelean gospodar, om de bun simț și evidentă onestitate.

Ce a făcut numitul Dragnea Liviu pentru oamenii din Teleorman ca să ofere astăzi rețete de succes României întregi?

Hoție, subdezvoltare,frică, ban nemuncit, sărăcie și opulență… Ce contraste latino-americane! Câtă batjocură la adresa tinerilor care nu mai vor decât să plece din țara patrioților vânduți unor cartele și moguli!

Și încă ceva: care-s limbile străine pe care le vorbește geniul poliglot din Alexandria? Pe ce teme de interes global s-a exprimat neisprăvitul? Iar dacă tot bâguie o engleză de bișnițar, a găsit cumva și publicul care să-l asculte? Și doamna Viorica, oare, cum se descurcă? Dar Olguța?

O tempora, o mores…

3 Comments »

  1. Domnule Neamtu , dezvolta , pentru ca vin alegerile si poate se mai desfac la minte cei care au pretentia ca asaza puterea in tara asta .

  2. Ar fi interesant de aflat in ce limba au vorbit Dragnea cu Trump. Cunoaste Dragnea engleza, a invatat Trump romana stiind ca va participa Dragnea la festivitatile dei 20 ianuarie?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.