Liviu Dragnea și limbile străine

Când o nulitate inspidă ca Liviu Dragnea a ajuns să-i dea lecții de limba română lui Dacian Cioloș, atunci știm că țărișoara e așezată cu fundul în sus. 

Baronul celui mai sărac județ din România se cocoșește în fața unui ardelean gospodar, om de bun simț și evidentă onestitate. 

Ce a făcut numitul Dragnea Liviu pentru oamenii din Teleorman ca să ofere astăzi rețete de succes României întregi? Hoție, frică, subdezvoltare, ban nemuncit și opulență….

Câtă batjocură la adresa acestui popor când patriotismul și ideea națională au ajuns în gura lui Ponta, Dragnea sau a crainicilor de la Antena3! 

Și chiar așa: care-s limbile străine pe care le vorbește geniul poliglot din Alexandria? Pe ce teme de interes global s-a exprimat recent netotul? Iar dacă tot bâguie o engleză de bișnițar, a găsit cumva și publicul care să-l asculte? Poate doamna Crețu de la Bruxelles? 

O tempora, o mores…

3 comentarii »

  1. Ar fi interesant de aflat in ce limba au vorbit Dragnea cu Trump. Cunoaste Dragnea engleza, a invatat Trump romana stiind ca va participa Dragnea la festivitatile dei 20 ianuarie?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s