Pune o întrebare pentru emisiunea de la Nasul.tv!

Deși trec printr-o perioadă sufocată de termene și obligații, am dat curs invitației lui Grigore Cartianu și voi participa marți la o dezbatere importantă despre mizele uriașe ale anului 2016 din punct de vedere politic, economic și, pentru mine cel puțin, antreprenorial. 

Vă întreb ce teme specifice doriți să discutăm? Ce soluții practice căutați la provocările prin care treceți? Cum credeți că puteți motiva un tânăr între 18-25 ani să participe la dezbaterea noastră? Pentru cea mai bună întrebare voi oferi o carte cu un autograf.


Dacă aveți întrebări, nu ezitați să le transmiteți aici, pe Facebook sau pe contul de Instagram (@mihailneamtu). Pe curând!

#diaspora #romania #gop #canada #alegeri #leadership #antreprenoriat

1 Comment »

  1. Bună ziua,2016 poate fi și un an al marilor dezbateri despre învățământul românesc !Mai multe întrebări !Într-o eră a informației când copii de la 3 ani se joacă cu tableta și nu mai fac mișcare, cum credeți că trebuie schimbat sistemul de învățământ.De ce nu mai învață copii carte? De ce cei care conduc sistemul  vorbesc tot mai mult de „sistemul de educație și cercetare” și mai puțin  de sistemul de învățare (s-a abandonat învățarea).Poți să faci educație dacă nu înveți ?De ce s-a abandonat învățământul general ? (Este o „lovitură” dată României?)Știați că nu mai avem dascăli ci „experți în literatura română, istorie” ș.a.! Nu mai avem dascăli, profesori… ci  tot mai mulți „ingineri-profesori”, „experți”, „cercetători” ”doctori”…. care se „ocupă” de viitorul țării!Vor să facă din copii noștri niște „mașini” (simpli execuntanți…)Cum se cultivă conștiința la elevi ?După părerea dumneavoastră, care ar fi „metodele moderne ale didacticii” (în această eră IT) și  cum ar trebui să fie „curricula școlară” care  să determine copii să vină cu drag, la școală.De ce copii devin triști și dezorientați când încep școala ? De ce nu se cultivă dragostea pt. a învăța ?Dacă dv. nu o să vă dați fetița la școală în România (zic și eu așa…peste câțiva ani…)  din lipsă de încredere în sistem, ce viitor credeți că mai au  copii țării noastre (ce viitor credeți că mai are România)?Vă mulțumesc!Lucian-Ion Medar  

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.