Talentatul doctor Streinu-Măcel

Pentru a înțelege mecanismele de control biopolitic și inginerie socială rafinate de globaliști, aș reveni puțin asupra cazului Streinu-Măcel (pardon: Cercel) — trompeta alarmismului gripal și vuvuzeaua nerușinată a industriei farma, deloc străină de corupția PSD. Cocoțat de o veșnicie în fruntea institutului de boli infecțioase Matei Balș, „Nemuritorul” Streinu-Cercel s-a remarcat prin nepotism și flagrante matrapazlâcuri, devenind un temut mogul al Sănătății nereformate din România.

Cu ochiul mereu la banii Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, omul și-a propus să ia cu forța milioane de bătrâni din căminul familial și să-i dreseze („instituționalizeze”) într-un soi de lagăr pe care nici imaginația scriitorului George Orwell nu și l-a reprezentat vreodată.

În spatele zâmbetului mieros cu aere de medic atotștiutor, se ascunde, de fapt, un ins hrăpăreț care a transformat institutul Matei Balș în propria sa moșie și, potrivit investigațiilor din presă, inventa boli pacienților pentru a deconta mai mulți bani de la casa de asigurări de sănătate. Televiziuni iresponsabile l-au făcut mare pe acest personaj lunecos, cinic și dubios care vrea să ne trimită părinții și bunicii în case pe bătrâni, pe termen nelimitat.

Streinu-Cercel e străin de tot ce înseamnă omenie, integritate și solidaritate. Omul e un pericol public și, până va reveni cu scuze credibile, trebuie obligat de autorități să se autoizoleze (asta până Justiția se va ocupa de soarta lui pe termen mediu și lung).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.