„Pentru ca răul să triumfe, e suficient ca oamenii buni să nu facă nimic!”

Ofensiva Noii Stângi e mai dură ca oricând. Știrile Fake News abundă. Știți cu toții minciunile rostogolite despre mine în Piața Victoriei. Lideri de opinie ai USR spun despre conservatorii creștini că sunt cretini. Stigmatizarea românilor patrioți, cinstiți și duși la biserică, atinge noi culmi. Vor urma propunerile radicale de implementare a ideologiei neomarxiste.

Avem o soluție: educația. Nu ne este deloc rușine să reprezentăm filonul conservator consacrat de Titu Maiorescu (autorul faimoasei critici a formelor fără fond). România nu trebuie să cedeze asalturilor progresist-globaliste. Iată de ce îmi propun să creștem la dimensiunea unei veritabile mișcări naționale.

Ce am făcut concret, de la 1 ianuarie 2019 și până astăzi? Am pus pe piața YouTube 159 clipuri video, dintre care 70% au conținut educațional (istorie, teologie, filozofie) iar 30% au un conținut diversificat (crize politice, evenimente cu impact social, cum ar fi criza din Caracal). În medie, am produs 20 clipuri video lunar, adică un clip video pentru fiecare zi lucrătoare a anului (excludem zilele din weekend și sărbătorile religioase).

Am generat pe platforma deținută de Google un total de 5,8 milioane de minute vizionate (cu o medie de 9:44 min per video). La aceasta se adaugă milioanele de vizualizări pe Facebook (în regim LIVE) numai anul acesta. Am avut invitați de top, de la Traian Băsescu, Teodor Baconschi și Adrian Papahagi până la teologul John Behr, designerul Florin Dobre și fizicianul Cristian Presura. Am vorbit despre Biblie, marile cărți, știință și ideologie, mentori și modele de viață.

Aristocrația bugetară și ONG-urile Stângii au acces la fonduri europene și la fonduri guvernamentale, dar conservatorii mizează numai pe generozitatea oamenilor liberi, cu o inimă mare.

Investițiile patronilor mei (www.Patreon.com/Neamtu) au acoperit tot ceea ce înseamnă deplasări (Mogoșoaia, Snagov, Cluj, Oradea, Caracal, etc.), închirieri de sală, lumini și sunet, cazare, filmare, montaj, post-producție (burtiere, efecte grafice, muzică, animație, intro, etc), plus serviciile de consultanță de imagine (cod vestimentar, etc).

Doresc să mulțumesc public și să adresez un salut special domnului George Pojoga (antreprenor româno-american, fost deținut politic sub regimul Ceaușescu, acum rezident în Florida). Capitalist generos, domnia sa tocmai a crescut investiția pentru luna august la 500$: felicitări.

Cred că aveți cel puțin un prieten îngrijorat de radicalismul ideologic al Noii Stângi. Suntem, de fapt, mulți români cu convingeri de Dreapta, deși intenția propagandei e să ne facă să credem că suntem puțini. Până la sfârșitul lunii august îmi doresc să depășim cifra de 100 patroni care donează minim 2$ pentru cauza libertății.

„Ca răul să triumfe, e suficient ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

2 Comments »

  1. Orice mare trezire incepe cu un om, care aduna pe altii in jurul lui, care apoi vor raspandi la tot mai multi, si… tot asa, in proportie geometrica, adevarul raspandit poate trezi un popor.

  2. Trezirea personală a fiecăruia în parte este făcută prin smerenia personală. Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluiește mă pe mine păcătosul!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.