PNL și confuzia valorilor

Vi-l puteți imagina pe Ion C. Brătianu la parada Gay Pride? Prin ultima numire (iar nu alegere) făcută în Capitala României, conducerea PNL perpetuează confuzia valorilor. În vara anului 2017 am intrat în acest partid fiind încurajat de mulți lideri conservatori, populari sau creștin-democrați.

Ce-am văzut în ultima vreme, mai ales după Referendumul pentru familie, m-a descumpănit. Robert Sighiartău (secretar general PNL) ține Biblia în mână iar Violeta Alexandru (noul președinte PNL București) participă alături de Remus Cernea la parada gay… Ce să mai priceapă bietul votant?

Respect dreptul oricui la opinie și la viața privată, dar între activismul sexomarxist și apărararea civilizației iudeo-creștine e, totuși, o mare diferență. Dacă PNL va fi condus de progresiști, diferența față de USR-Plus dispare.

Confuzia doctrinară și incongruența mesajelor slăbesc acțiunea electorală și distrug încrederea alegătorilor față de PNL. Marginalizarea creștinilor și promovarea activiștilor pentru transgenderism reprezintă o gravă eroare politică și morală!

Ca și-n materie de taxe, în chestiunea ideologiei de gen sunt limpezi diferențele între Stânga și Dreapta. Noi respingem ingineriile sociale, în timp ce progresiștii le promovează din bani publici. Românii vor copii crescuți de o mamă și un tată. Globaliștii de teapa lui Macron împing agenda Părinte 1/Părinte 2.

Ferește-mă Doamne de „prieteni”, căci de dușmani mă feresc și singur.

PS: Voi începe în luna iulie un curs online dedicat Marilor Cărți, începând cu Sfânta Scriptură. Pentru rezervări, trimiteți un email cu numărul Dvs. de telefon la adresa: mihailneamtu@gmail.com

1 Comment »

  1. Atunci pe cine sa mai votam? Exista vreun partid care imbratiseaza, apara si promoveaza valorile crestine?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.