Să vorbim puțin despre revoluția Internet și despre platforma YouTube, neînțeleasă de mulți prieteni creștini, tradiționaliști sau conservatori.

După epoca Radio-TV a bunicilor, trăim acum într-o eră a sincronicității social-media, unde milioane de tineri sunt bombardați cu mesaje nihiliste, ateiste, seculariste, transumaniste. În perioada 2016-2018 am crescut contul meu Facebook de la 6000 de urmăritori la aproape 50.000 (vă mulțumesc!). Cum? Prin postări zilnice de texte, cartoline și fotografii. Le-am făcut pe timpul meu, cu o tenace muncă individuală, care n-avea atunci nevoie de echipă.

Ce-am neglijat în acest răstimp consumat pe Facebook? Platforma alternativă YouTube, extrem de influentă (unde am pornit de la zero pentru a ajunge azi la 2500 urmăritori). Pentru a crește organic vreau să transmit mesaje educaționale în format video pe teme de istorie, filozofie, teologie, literatură.

Am început în luna ianuarie o producție săptămânală cu trei videografi profesioniști responsabili pentru regie, sunet, lumină, înregistrare, montaj, efecte audio, post-producție. Ultima filmare la Cluj a durat trei ore și l-a avut ca invitat pe Adrian Papahagi, profesorul de la Universitatea „Babeș-Bolyai” care a tălmăcit sensurile textului grecesc al Cărții Genezei din Biblie. Un veritabil festin intelectual!

Fiecare ședință costă sute de dolari (nu includ aici drumurile, cazarea, etc.). Trebuie să susținem producția video pentru beneficiul comunității de Dreapta din România!

Mulți dintre dumneavoastră plătiți deja taxa TV ori abonamentul la cablu (sau Netflix) și primiți un conținut video îndoielnic sub raport cultural ori spiritual. A sosit momentul să nu mai finanțați cabliștii sau multinaționalele, ci echipele de comunicatori și antreprenori care generează mesaje inteligente, elevate, necenzurate.

Estimările experților spun că-n 2024 tot conținutul de publicitate online va fi pe suport video. Din acest motiv, de la începutul anului 2019 am investit câteva mii de euro în clipuri disponibile gratuit pe contul Mihail George Neamtu găzduit de YouTube. Nu știu cât pot rezista singur. Vom fi cenzurați și demonetizați, foarte probabil, dar împreună putem răzbi. Comentariile recente despre discriminarea Laurei Bretan au depășit 100,000 vizualizări în modul agregat. Ce am obținut? Impact, influență, relevanță! Bătălia pentru valori nu se mai dă la televizor, ci pe noile platforme social-media.

Îi invit cordial pe toți cei care doresc să creștem impactul mesajelor conservatoare și clasic liberale să investească în echipa mea excelentă de videografi (www.Patreon.com/Neamtu). Fiecare bănuț merge într-o super producție de calitate (limba română și limba engleză) care impactează mii și zeci de mii de tineri. No Hai!

Vă mulțumesc!