Remember: Crăciun însângerat, 1989

Scriu rândurile de mai jos pentru cei mai tineri, dar și pentru toți cei care încă se mai întreabă de ce România n-a urmat drumul Poloniei, al Ungariei, al Estoniei sau al altor țări baltice?

Crăciunul însângerat al anului 1989 a scos la iveală acțiunea sadică și criminală a unor călăi ai națiunii române. Instruit la școala KGB a Uniunii Sovietice, generalul Nicolae Militaru (numit de Ion Iliescu ministru al Apărării) a orchestrat sinistra diversiune a “luptei anti-teroriste”.

Bucureștiul și o lume întreagă a văzut băi de sânge și oameni hăituiți, mutilați și uciși ca niște iepuri, iar apoi lăsați să putrezească-n stradă. Ceaușescu a fost capturat la Târgoviște, dar noua putere neo-comunistă căuta să se legitimeze moral în fața unui popor dezinformat.

Era nevoie de niște țapi ispășitori și așa au apărut “teroriștii lui Ceaușescu.”

Aproape zece mii de oameni au fost răniți și sute de tineri au căzut împușcați la comanda cinică unor farsori. Ceaușescu a fost lichidat rapid, pentru a nu vorbi despre dosarele lui Iliescu, Roman, Militaru & co. Dizidenți reali precum doamna Doina Cornea au fost imediat îndepărtați din CFSN. Visul libertății proclamat la Timișoara s-a spulberat.

Instalată prin crimă, noua putere s-a dezlegat la furt și minciună, prelungind toată lucrarea fărădelegii. În 1989, România putea redeveni liberă. S-a lăsat siluită, în schimb, de niște satrapi și lichele.

1 Comment »

 1. Felicitări, domnule Mihail Neamțu!
  Cata dreptate aveti ! Dar cine sa v-auda ?
  Din 1989, încoace, numai nelegiuiri s-au petrecut în biata noastră tara !
  Din cauza acestor scelerati, ne-au plecat tinerii, domnule, din țară și exodul continuă…
  Fiul meu, împreună cu soția și fetita de 6 ani, a plecat imediat după mineriadele din 1990 tocmai in Australia. Amândoi, el si sotia, erau cercetători la IGG ( Institutul de geologie si geofizica) si s-au dus sa sporească cercetarea marină din altă țară, de la capătul pământului, în loc să facă ceva pentru tara lor !!! Si-au luat acolo mastere si doctorate si cercetează Marea Bariera de Corali…, iar fetita lor este acum medic chirurg la Melbourne.
  Intrebarea mea: De ce nu aici, domnule Mihai Neamțu? De ce sa nu
  sporească cercetarea românească si nu a Australiei ?
  Puteti sa-mi răspundeți?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.