Boicotul inocenților utili

Câțiva știu exact ce fac și au lucrat cu dibăcie la boicotarea referendumului.

Cei mai mulți însă sunt, ca de obicei, niște “inocenți utili”, după cum îi numea Mises. Mașinăria de propagandă neomarxistă i-a convins că sunt isteți, toleranți și iubitori de oameni dacă stau acasă. Și habar n-au că sunt părtași la o victorie de parcurs a ideologiei care a scufundat România în bezna comunistă acum 70 de ani.

Nu cunosc istoria comunismului și tezele sale, nu înțeleg că miza e destructurarea familiei nucleare pentru a facilita ingineria socială, nu percep subtilele manipulări: prezentarea redefinirii căsătoriei ca fiind un drept al omului care chipurile e încălcat, demonizarea celor care se opun ca fiind habotnici plini de ură, în timp ce promotorii doctrinei “progresiste” sunt, bineînțeles, un monument de iubire și toleranță, “oameni noi” fără prejudecăți. Și uite așa, banala definire a căsătoriei ca uniune între bărbat și femeie devine deodată un act de extremism. Aceste tehnici sunt folosite de zeci de ani, au fost doar reciclate de propagandiștii autohtoni contemporani. Nu au ei creativitatea și inteligența necesară pentru a produce mesaje originale.

Dezinformarea abilă și lingușeala funcționează, necunoașterea orbește, fracturile logice trec neobservate iar sofismele sunt însușite pe nemestecate. Rezultatul pe termen lung se va dovedi, încă o dată, slăbirea libertății individuale și coeziunii naționale, a prosperității materiale și spirituale, îndepărtarea de Adevăr.

8 Comments »

 1. Isus Hristos a spus ca vremea sfarsitului va fi ca in zilele lui Noe si ca ica in zilele lui Lot. In zilelel lui Noe spune Sfanta Scriptura ca “Domnul a vazut ca rautatea omului era mare pe pamant si ca toate intocmirile gandurilor din inima lui erau indreptate in fiecare zi numai spre rau” (Genesa 6:5). Asta a cauzat mania lui Dumnezeu care a nimicit acea lume prin potop cu exceptiafamiliei lui Noe care a trait neprihanirea in mijlocul acelei lumi pacatoase. In zilele lui Lot in Sodoma si Gomora era o homosexualitate infioratoare, ceea ce a cauzat distrugerea acestor cetati pacatoase. Lot a scapat doar cu cele doua fete ale lui.

  Lumea de astazi si-a ales drumul pacatului ca sa ajunga la sfarsitul ei napraznic provocand mania lui Dumnezeu, care se descopere din cer, asa cum zice Apostolul Pavel in epistola sa catre Romani in capitolul 1 versetul 18: “impotriva oricarei necinstiri a lui Dumnezeu si impotriva oricarei nelegiuiri a oamenilor care inabuse adevarul in nelegiuirea lor”. Dupa cum se vede nimic nu poate opri mersul lumii de pe drumul depravarii decat dezlantuirea maniei lui Dumnezeu cand Isus Hristos va reveni si va pune capat acestui sistem lumesc pacatos.

 2. Cred ca majoritatea celor care au stat acasa, au facut-o in semn de protest impotriva lui Dragnea si PSD. Eu cel putin, de-asta n-am mers sa votez. Referendumul a fost mult politizat, PSDragnea si-ar fi insusit victoria la referendum ca un vot de incredere in politica aiuristica, plina de minciuni si periculoasa pt viitorul tarii a acestor slugi, lachei si lichele ale lui LD. Atit…

   • Daaaa, adica in comunism homosexualii erau bagati la inchisoare pt ca erau homosexuali cum de altfel continua sa fie la fel in Rusia din zilele noastre, si vine Neamtu sa ne dea lectii despre comunism! Neamtu, te platesc bine rusii pt propaganda pe care o faci in Romania?

   • Cristina, referendumul nu era pentru bagarea la inchisoare. Era pentru definirea clara a familiei, o mica masura de aparare in fata atator atacuri la care e supusa. Era ceva foarte simplu, si pretios. O mare ocazie, pe care am ratat-o.

  • Ioachim, orice referendum care va avea loc in viitor va fi (si) politizat. Nu putem impiedica oamenii politici sa profite de cate ceva si ei. Asta nu inseamna ca referendumul e degeaba, nu inseamna ca problema nu e reala si importanta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.