Cum se apără Europa de terorism?

Vine Crăciunul iar capitalele Europei s-au umplut cu plăci poligonale de beton.

Scopul? Protejarea cetățenilor pașnici de contactul cu religia păcii sau cu diversitatea multiculturală.

O televiziune curajoasă din Germania a realizat un documentar care demonstrează inutilitatea acestor lespezi de piatră în fața unor atentate teroriste deja produse la Nisa ori Berlin.

Detestăm zidul promis de președintele Trump, dar mizăm acasă pe efectul placebo. Just watch!

https://buff.ly/2ox688H

1 Comment »

  1. Nu este nicidecum vorba despre “”Protejarea cetățenilor pașnici de contactul cu religia păcii sau cu diversitatea multiculturală””. Este vorba despre protejarea civilizatiei crestine si a valorilor care au fondat lumea moderna occidentala.
    Nu zidurile de beton sunt solutia, ci pur si simplu limitarea drastica a imigratiei musulmane; au fost difuzate suficiente documente audio-video in care se arata cum imamii pripasiti in moscheile din tarile occidentale ii indeamna pe musulmani sa comita acte de terorism, afirmand ca cucerirea, distrugerea si convertirea lumii crestine se pot face mai usor prin imigrarea masiva a islamicilor in Occident decat printr-o confruntare militara directa.
    De asemenea este evident ca in numele unor complexe istorice fatza de fostele colonii din Orient, state ca Marea Britanie sau Franta se fac “pres” in fatza imigrantilor musulmani, oferindu-le rapid scoala, locuinta si locuri de munca, dar raman ostile fatza de imigrantii albi si crestini din Estul Europei….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.