Murim mai bine-n luptă!

Cât timp accesul la Internet va fi liber, bătălia pentru democrație e deschisă.

Vrea cineva să fie sclav fericit? Căpușă sătulă? Păpușă răsfățată? Pește sau prostituată? Robot programat cu cheița, din exterior?

Sunt milioane de inși deja încolonați spre abatorul conștiinței colective. Oameni fără patrie și fără destin; ființe gelatinoase, lipsite de licărul luminii. Indivizi ingrați, alienați, lipsiți de rădăcini.

Personal, mai cunosc o mână de români care nu și-au vândut sufletul pentru un pumn de arginți. Ei iubesc viața intensă și au voința aprigă; prețuiesc slobozenia gurii; respectul și onoarea; tăcerea evlaviei; ierarhiile naturale; meritocrația; privirea ageră a cercetașului; zâmbetul campionului; credința și loialitatea.

Îi știți și dumneavoastră; împreună, așadar, putem descoperi algoritmi inteligenți și tactici smart care putem îngropa ventrilocii mogulilor și campaniile calomnioase lansate de un sistemul ticăloșit. E obligatoriu să scoatem din vocabular expresia: “nu se poate”.

Vă întreb direct: chiar credeți că România va ieși din mizerie și sărăcie prin imbecilizarea orchestrată la Antena3, Kanal D sau România.tv? Oare vom fi vreodată o țară demnă, respectată și prosperă, câtă vreme mințile tinerilor sunt umplute, ca niște tomberoane, doar cu propagandă, manele, can-can, rumeguș, canabis, toxine alimentare, hlizeală și vulgaritate? Câtă vreme viața lui Bălcescu e mai puțin importantă decât haremul lui Capatos?

Vrem oare să avem compatrioți curajoși când îi lăsăm educați de bufonul Badea sau infractorul SOV? Credeți că privind la Măruță Show elevii noștri deprind spiritul de luptător și pasiunea pentru libertate?

Trebuie să învățăm să folosim Facebook, Youtube, social-media. Dacă vrem să câștigăm în 2019, 2020 și 2024, trebuie să ducem dezbaterea de idei (și, uneori, războiul cultural) în casele cât mai multor români letargici.

Nu despre “personal branding” e vorba, atunci când spun că trebuie apăsat butonul “share”, ci despre forța de multiplicare a mișcării noastre formată din oameni liberi, cu inimă curată și voință reformatoare. Împreună, doar, suntem puternici.

N-o să ne salvăm ca țară fiind mereu fataliști, neputincioși, pasivi. Suntem o generație obligată să acționeze. Cum? În spiritul celor care au luptat în 1989, în 1918, în 1878.

Deocamdată pare să fie pace, dar războiul hibrid se derulează într-un câmp informațional. Elitele contează. Din acest motiv, vă spun: Internetul e arma oamenilor liberi.

#RomâniaDeșteaptă citește, scrie, dezbate, comunică, întreabă, se informează și propagă mereu mesajul libertății. #PrinNoiÎnșine

4 Comments »

  1. Bravo Mihai,Eu am învins ”Cooperativa” din cadrul PNL și am fost ales  membru (după un „speech” de câteva minute am convins 298 de electori din 450…) în Biroul politic Județean al PNL !Avem treabă la „firul ierbii”!A venit vremea să implicăm tinerii și pe toți care au „suflet românesc” în realizarea proiectelor locale.  Acum, politica nu se mai face cu „voluntariat” (vine cine vrea..) și infantilism politic (…dacă ne deranjează cu ideiile sale îl dăm afară din partid, chir dacă „a fost un specialist” ș.a).A venit vremea să-i chemăm (prin invitații repetate) pe cei care vor „să construiască” un partid, să dezvolte proiecte locale sau proiectele naționale.Nu mai trebuie nimic lăsat, la voia întâmplării !Felicitări Mihai, pentru tot ce scrii și faci pentru tine și pentru  țară!  Eu încă mai visez la „renașterea satului românesc”, cu antreprenori agricoli bine ancorați în „comunitatea europeană”!Legislația actuală este timidă și nu „încurajează” viața  la țară ( spre exemplu, nu avem o bancă funciară, ș.a.)„Prin noi înșine”, printr-o educație rurală permanentă (cultivarea pământului cu tehnologie modernă, educație financiară, ș.a) vom reface talpa țării!Același neresemnat, Lucian-Ion Medar

  2. Sunteti înzestrat de Dumnezeu cu harul vorbirii, aveți putere de convingere a maselor de oameni. Va așteptam de mult timp cu soluții concrete. Felicitări!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.