Corectitudinea politică are sânge pe mâini

Corectitudinea politică şi-a dovedit limitele: cum să primești cu braţele deschise nişte indivizi care se angajează ca, imediat ce ajung în casa ta, să te înjunghie, să te calce cu maşina ori să te arunce în aer? 

Nu e asta nebunie curată? Vi se pare OK să reacţionăm la barbarie doar cu niște emoticoane, fraze de tipul “Je Suis…”, luminițe nocturne și butaforii îndoliate? Crime îngrozitoare, precum cea de la Londra, vor continua să petreacă pe bătrânul Continent, mai ales dacă nu atacăm rădăcina răului. Fără leadership politic, cetățeni nevinovați vor fi omorâți precum niște miei duși la junghiere. 

Se impune închiderea moscheilor finanţate cu petrodolari iar predicatorii organizaţiilor islamiste radicale trebuie anchetați pentru incitare la terorism. Viața fiecărei persoane umane are o infinită valoare, indiferent de sex, IQ, religie sau culoarea pielii.

Violența din inima civilizaţiei trebuie stopată. ISIS poate fi înfrânt, cu o singură condiție: să recunoaștem inamicul și să-i declarăm război.

2 Comments »

  1. Spuneti ca se impune inchiderea moscheilor, dar la doar 3-4 minute de unde stau se construieste una noua imensa de unde am vazut recent iesind sute de musulmani de la “rugaciune”. Nimeni nu are curaj sa se amestece in treburile lor, mai ales sa le inchida moscheile. Trist

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.