Lumea în fierbere (Live, Nasul.tv, ora 22:30)

Victor Ponta face cu ochiul spre Moscova și Istanbul. Adrian Severin (pay to play) se plânge că el merge la pușcărie pentru c-am fi, vezi Doamne, o colonie americană… Cneazul Dodon din Chișinău ar vrea o rusificare forțată a Moldovei. Bogdan Diaconu se visează Vlad Țepeș la Curtea Veche. Hillary Clinton dă vina pe FBI. George Soros se crede un George Washington de Potomac…
 
O tempora, o mores!
 
Mai crede cineva în valorile clasice ale civilizației occidentale? Mai iubește cineva libertatea individuală, competiția deschisă, capitalismul antreprenorial (nu corporatist), ordinea constituțională, separația și alternanța la putere, societatea civilă formată din oameni liberi (nu grupuri de interese), suveranitatea poporului (înaintea elitei statolatre), moravurile iudeo-creștine, familia, decența și civilitatea?
 
Voi explica de la ora 22:30 (Nasul.tv) de ce așa-zișii liberali ai zilelor noastre (de la John Podesta până la Jean-Claude Juncker) sunt, de fapt, niște stângiști îndatorați unei perspective neo-marxiste asupra istoriei și asupra politicii. De ce? Pentru că mizează pe sfârșierea națiunii printr-o neîncetată luptă de clasă. În numele cui? Al progresului internaționalist.
 
Greșesc?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.