Site icon Mihail Neamțu

Cultura diminuează vulgaritatea. Ne vedem la Târgul Gaudeamus (18/20 nov.)!

Doar cultura (și spiritualitatea) ne vindecă de vulgaritate. Vârstele Iubirii este o carte plină de insomnii, îndelung așteptată de cititorii eseistului Mihail Neamțu. O pâine caldă pentru suflet, înfrumusețată cu ilustrațiile pictorului Andrei Rosetti!
 
Editura Doxologia vă invită la Târgul Gaudeamus pentru a participa la un atelier inedit intitulat: “Povești de Dragoste. Mihai Neamțu & invitații săi”. 
Oameni cu sensibilitate și har vor spune cititorilor povești care inspiră, de la istoria buncii până la cupluri celebre (Don Quijote și Dulcinea del Toboso, Ronald & Nancy Reagan, Constantin & Maria Brâncoveanu, Dinu & Nelli Pilat). Cu această ocazie, autorul va oferi autografe.
 
Seria dialogurilor pe tema Iubirii începe Vineri 18 nov. ora 17:30 cu Mihail Neamțu și invitații săi Mirel Bănică, Daniela Şontică și Ionut Mavrichi. Continuăm Sâmbătă la 11:00 cu Ioana Picos și, de la ora 18:30, cu doamna Monica Pillat, Adriana Săftoiu, Stoian Marius și Grigore Cartianu. Conversațiile se încheie Duminică 20 nov. ora 13:00 cu Toader Paleologu, Cristi Pătrășconiu & co. Vor fi și câteva suprize!
 
Editura Doxologia
0724 550 463
comenzi@edituradoxologia.ro

 

Exit mobile version