Donald Trump e Președintele SUA. Dinastia Clinton s-a prăbușit!

Puțini oameni au prognozat dimensiunea copleșitoare a victoriei lui Donald Trump.

America are la conducere un antreprenor. Un om care a construit, care a dat locuri de muncă și care a generat o mișcare anti-sistem.

Cu excepția unor jurnaliști conservatori, precum Traian Ungureanu sau Radu Moraru, la care se adaugă comentariile lui George Mioc, Mircea Marian, Gabriel Purcăruș, Dragoș Aligică și subsemnatul, spațiul public a fost invadat de conformism.

În pofida consensului mass-media, Dinastia Clinton s-a prăbușit. Iată de ce!

2 Comments »

  1. George, sunt impresionata de pasiunea ta in a comenta situatia din USA. As vrea sa adaug la parerea ta, ca un motiv pentru care Trump a castigat alegerea este faptul caci americanii de rand, in special clasa de mijloc care duce greul unei fragile economii, sunt obositi de minciuna profesionala promovata de clasa politica, de emblema “political correctness” care este folosita excesiv pentru masuri mai putin , de perspectiva ingreunarii financiare a acestei clase in scopul de a sustine o politica de “positive discrimination”. America este una dintre putinele tari care accepta imigrantii, dar in acelasi timp oanemii de rand sunt confruntati cu probleme rasiale; crd ca este in natura umana acest sentiment, de aceea atatea legi care incearca sa tina sub control aceasta tentinta umana. Dar legile nu educa; iar sentimentul de ingrijorare pe care il impartasesc cu alti colegii este legat de perspectiva ca clasa alba devine minoritara in USA. Deci, Trump vine in acest context de insecuritate economica cu sinceritatea unui entepreneur care nu are experienta diplomatiei si “challenge” tiparele clasei politice cu promisiunea de a repara parti ale unei societati divizate.
    Este o victorie remarcabila si din perspectiva faptului ca Trump nu a fost sustinut politic de Partidul Republican si nu a fost sustinut de USA media. Deci, eu spun ca este victoria lui personala, si nu a Partidului Republican. Sa vedem ce va face in noua lui functie, caci un Presedintia/politica este diferita de “entrepreneurship” . Sper ca Trump va invata repede aceasta diferenta si va folosi timpul scurt care il are in favoarea sa sa implineasca unele dintre promisiunile facute.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.