Cum inventezi un scuter?

Tinerii de pe malul Mureșului care au inventat un scuter inteligent sunt un model de antreprenoriat autohton. Ei au decis să multiplice înzestrările cu care s-au născut, să răscumpere vremea pierdută de alții la televizor și să asume o disciplină strictă pentru a ieși în lume cu un produs competitiv, atractiv și convingător. Bravo lor!   

Într-o lume a competiției dezlănțuite și a comunicării globale, tinerii au oportunități de creștere și dezvoltare fără precedent. 

Cunosc oameni care și-au deschis la 18 ani propria afacere sau mica lor companie și, după 5-7 ani, se bucură de independență financiară. 

România este conectată la piața mondială de bunuri și servicii iar omul care sesizează oportunitățile momentului nu se plânge, ci acționează. Vorbind cu mulți dintre acești tineri mi-am dat seama că succesul lor n-ar fi existat dacă nu și-ar fi resetat mental sistemul de operare moștenit din școala ori mediul profesional care i-a învățat să fie angajați și niciodată mai mult.

Ca arădean care pe la șapte ani vindeam la stradă legume din grădina bunicii târnovane, mă bucur vă voi reveni pe meleagurile copilăriei pentru a discuta cu niște tineri despre vocația întreprinzătorului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s