Furtul copiilor din Norvegia. Mai e cineva aici?

De ce Statul norvegian a furat copiii unor români? Pentru că o poate face. De ce Statul român a alungat milioane de părinți departe de copiii rămași acasă? Pentru că am renunțat, de frică, să ne mai afirmăm libertățile și să ne revendicăm demnitatea.   
Priviți atent la imaginea confiscării unui copil de numai trei luni din brațele unei mame disperate. Furtul se produce prin intervenția brutală a poliției norvegiene. E o rușine pentru Europa, dar mi se pare abia începutul… 

Cel care are putere vrea mai multă putere. Cel care se bucură de monopolul asupra “valorilor acceptabile” brutalizează orice: familii, biserici, comunități. Cu ce scop? Ca Leviathanul să aibă toată puterea iar dizidența să fie zdrobită.

Birocrați spălați pe creier, sclavi ai unui sistem egalitarist și anti-creștin, ne spun acum care este binele și răul, cum să gândim și ce să vorbim. E revoltător. De ce? Pentru că o fac cu pistolul la brâu. Iar cetățenii privesc neputincios, așa cum țăranii asistau la confiscarea plugului și a calului de către Siguranța comunistă a anilor ’50.

Însă, da, chiar așa arată stupida democrație scandinavă care a nimerit pe o pungă de petrol și acum face inginerie socială de export. Așa se comportă un Stat totalitar căruia i-am încredințat prea multe drepturi. Europa a renunțat la cele zece porunci, vorba lui Chesterton, pentru a fi tiranizată sub miile de reglementări, prevederi sau recomandări ale unor etatiști atoateștiutori. Mioc George a reacționat din Texas mai curajos decât Klaus Johannis din Florida. 

Îmi vine să strig: mai e cineva aici?

#freebodnariuchildren

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.