Cum m-a schimbat antreprenoriatul?

#freedom #job #work #journey #jobs 

Nimic nu mi-a schimbat mai mult perspectiva asupra realităților sociale decât experiența antreprenoriatului. Sunt începător, dar simt deja diferențele.

Înainte eram un observator isteț, sărac și arogant. În resemnarea mea nerostită, strugurii erau acri. Ce făceau oamenii de succes se numea „deșertăciune” (deși nu mă deranjau fărâmiturile căzute din ospățul deșertăciunilor).

Ca angajat la Stat și băiat citit le știam eu pe toate… Aveam păreri, dar acționam invers proporțional cu numărul de cunoștințe teoretice. Acum învăț să privesc altfel spre lumea înconjurătoare. Peste tot văd o infinitate de oportunități.

IMG_1798

Înainte, aveam un salariu fix, indiferent de performanță. Acum doar munca și entuziasmul meu din fiecare zi determină schimbările din contul bancar.

Înainte gândeam de pe azi pe mâine. Acum învăț să planific pe termen mediu și lung. Înainte trăiam cu teama de șefi, inspecție, control exterior, tăiere de salariu. Acum sunt propriul meu șef.

În plus, sunt obligat să-mi ridic mintea spre înălțimi, spre locuri de unde viitorul chiar se vede mai clar și mai bine.

Bine ai venit, libertate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s