În pragul Crăciunului: pentru Maria Bucuroiu (3 ani) viața e o permanentă bătălie!

Nu puțini prieteni ai acestui blog s-au implicat în susținerea unei cauze filantropice: salvarea vieții Mariei Bucuroiu (3 ani).
Familia Bucuroiu s-a întors de la Viena, unde s-a consultat cu Frau Professor Ina Michel-Behnke. Maria are montat acum un monitor cardiac care va surprinde cauza tulburărilor de ritm. Din păcate, implantarea acestui monitor NU elimină riscul fatal de stop cardiac.
Inima părinților Răzvan și Ioana este – în continuare – cât un purice… Noptile sunt la fel, cu pază, iar angoasa n-a dispărut deloc nici acum, înaintea sărbătorii Nașterii Domnului.

Unele investigații medicale făcute în România suspectează o boală de țesut electric – maladie rară și extrem de dificil de depistat și de tratat. Familia a primit recomandarea de-a vizita cea mai bună clinică pediatrică din lume (Boston, SUA).
O altă teorie sugerează existența unei forme atipice de epilesie.
În orice variantă, nevoia de sprijin material și spiritual n-a dispărut. Îi chemăm pe toți cei care cinstesc Nașterea Pruncului Iisus în ieslea din Betleem să se îndrepte cu rugăciunea și milostenia către pruncul nevinovat Maria Bucuroiu. 
Vom reveni cu noutăți în zilele următoare!

Donațiile se pot face în continuare în urmăroarele conturi:

Euro RO46 BTRL EURC RT03 1191 8501
Lei RO96 BTRL RONC RT03 1191 8501

USD RO50 BTRL USDC RT03 1191 8501

Banca Transilvania, filiala Rosetti

SWIFT BTRLRO22 AGENȚIA ROSETTI

Titular cont: Maria Bucuroiu

CNP 6120315450033

SWIFT BTRLRO22 AGENȚIA ROSETTI

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.