1 Comment »

 1. Stima tuturor!
  Daca inceteaza monitorizarea justitiei sa credem ca investitorii sunt atat de tampiti incat sa creada ca este bine in Romania (dpdv dreptatii juridice)???? Adica numai noi stim, si domnul Ungureanu, ca justitia va ramane la fel? Ei vor veni increzatori si inocenti? Sau vor veni incredintati ca o afacere, care intr-o tara normala se face greoi-legal-corect, se va face mult mai avantajos in aceasta tara? Cu alte cuvinte domnul Ungureanu ne spune ca avem nevoie de investitii chiar daca nu vor fi absolut-corecte. Caci intr-o Romanie corupta organic, ne-monitorizata sau monitorizata, nu se pot face afaceri legale.
  Haideti fratilor sa-i ajutam! Sa le aratam calea. Cine stie cum s-au transformat expatii traind in Romania intelege.
  Dar cum economicul dicteaza peste “proiectul european”, cum bine spune domnul Ungureanu ( nimic nou sub soare, doar socialistii cautatori ai Tarii fara de Rau mai cred in comunitarism), ne punem intrebarea: noi cu cine votam…la europarlamentare… Ce mai inseamna europarlamentar cand un candidat la aceasta demnitate ne spune ca legile UE nu vor fi respectate de Insusi Nucleul Tare.
  Il trimitem pe domnul Ungureanu…unde??? O trimitem pe EBA…unde??? Sa ce??? Este, cred eu, o situatie i-rationala. Iar acesti frati ai nostri traiesc un cosmar. Cosmarul circului, al prestidigitatiei.
  Sa ne mearga bine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.