1 Comment »

  1. Sper ca nu a ajuns Orwell constiinta curatiei. Vajnic revolutionar marxist…1984 este o carte marxista pana in ultima cuta. La el critica totalitarismului este de fapt critica monoteismului iudeo-crestin,venita din partea socialismului-anarhic. Sa stam cu minte si sa nu ne lasam dusi cu vorba. El critica Unicul, metafizicul dumnezeu al crestinilor, cum l-au inteles socialistii ca adevarati fii al Catolicismului. Revolutia socialista a fost revolutia fiului impotriva tatalui – Catolicismul. Dar asta e alta problema.
    Dictionare… cine mai citeste dictionare?! False probleme. Ne dau de lucru, nu? Haideti sa haidem, cum spunea un simpatic baiet.
    Spunea Pr. Arsenie Muscalu ca degeaba stim toate despre tot. Daca nu avem Duhul Adevarului in momentul marturisirii SIGUR vom cadea. Cu toate cunostintele noastre cu tot.
    Vorbele dezbina oamenii. Si ce e internetul altceva decat VORBE GOALE. Duhul meu doar eu il stiu, pe al tau doar tu il sti. Dezbinarea ne va distruge, nu dictionarele. Eu asta cred.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.