RAVAGIILE PSD (de Traian Ungureanu)

De ce nu PSD? Pentru că, în vreme ce alte partide sunt imperfecte, adăpostesc hoţi, impostori şi palavragii, PSD este părintele natural al corupţiei şi al minciunii politice româneşti. PSD nu e un partid propriu-zis, ci concretizarea în carne, oase şi discursuri a tot ce aţi pierdut şi veţi mai pierde, până la dispariţia completă a cetăţeanului român. PSD n-a fost niciodată suma erorilor de la capătul bunelor încercări prost slujite. PSD e suma ororilor de la capătul delictelor premeditate. Cu PSD la putere, România a fost împiedicată să devină o ţară normală la ţară. Milioane de oameni trăiesc în mizeria fără sfârşit a satelor, pentru că PSD nu i-a vrut cu pământ. I-a vrut săraci, proşti şi buni alegători ai PSD. Alte milioane de oameni trăiesc în oraşe rupte de civilizaţia modernă.

România a pierdut, sub PSD, acei ani lungi de mişcare şi de inovaţie pe care vecinii noştri i-au pus să adulmece Europa. Suntem înapoiaţi şi ruginiţi, mereu la coadă şi miluiţi, dispreţuiţi şi toleraţi, fără drumuri şi fără ieşire, pentru că PSD a dominat prea mult timp România. Vom avea nevoie de o lungă epocă anti-PSD pentru a îndrepta toate curburile fibrei umane şi toate instituţiile strâmbe pe care le-am primit cu sila de la guvernările PSD. Iar regăsirea drumului bun nu poate începe tot cu o guvernare PSD.

Primul şi singurul lucru cu care putem începe să ne certăm predestinarea şi politicienii e, după câte cred eu, un vot pentru PD-L. Iar asta înseamnă să găsiţi puţin timp şi să aveţi o îndrăzneală cu totul remarcabilă: să votaţi.

1 Comment »

  1. Sunt de acord intru totul. Dar cu cine sa votez? N-am cu cine sa votez. Si doresc, sincer, sa votez. La inceput am votat cu Ratiu, apoi cu Constantinescu. Eram tanar, de. Dar cand am avut de ales intre Vadim si Iliescu… am ales. Am ales sa nu mai votez. Din acel moment, cred eu, a vota pe unii sau pe ceilalti inseamna a-i vota pe EI. Vorba cantecului “Ei cu Ei, NOI ( adica EI) cu Voi ( adica nu mai scapam de Ei)”
    Sunt intristat ca mi se atrofiaza stampila si n-are cin’s-o foloseasca. Sper ca pana voi muri sa o mai dau cuiva, sa se bucure si ei si eu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.