JIHADUL ORTODOX INTERZICE TOM ŞI JERRY

Un blog vigilent îşi anunţă fanii că pentru adevăraţii ortodocşi Postul Mare trebuie să înceapă cu spovedania păcatelor tinereţii: pasiunea pentru desenele animate fabricate de Disney! Daca aţi iubit filmele cu Cartea Junglei, Poppey Marinarul, Tom & Jerry, Cenuşăreasa sau 101 Dalmaţieni aţi greşit. Aşa cum arată canonul de maximă autoritate în materie de cultură audio-vizuală (recte, infailibila sursă YouTube, niciodată contaminată de falsuri), mesajele subliminale abundă nu doar în filmele recente de marcă plezirist-postmodernă, ci şi în cele care au marcat începutul „eroic” al desenelor animate. În plus, nici una din aceste pelicule ecumeniste nu are validarea experţilor. Publicul se aşteaptă ca, printr-o scrisoare către Patriarhie, lepădarea publică de căţelaşul Pluto să fie cerută tuturor copiiilor între 2-7 ani care vor să fie împărtăşiţi de părinţii lor la biserică. Alte „versete satanice” sunt în curs de descoperire în opera heterodoxă „Winnie-the-Pooh.” Sesiunea de primăvară a rugului aprins din cărţile de colorat va fi anunţată la o dată ulterioară. Rămâneţi pe recepţie. Ortodoxie sau moarte pisicilor aristocrate!

Ştefan CORBU

3 comentarii »

 1. Cu respect.
  Suntem cumva la ora de joaca? Sau probabil nici Manifestul Comunist nu e periculos; sau mai bine zic: gustati fratilor ca e dulce si cere apa apoi! Daca Sfantul Pavel zice ca totul imi e ingaduit dar nu toate imi sunt de folos de ce trebuie sa vina benny hill sa-mi ia in ras slabiciunea?! Tom si Jerry imi pregateste pe Winnie, Winnie ma incalzeste pentru WITCH, WITCH ma excita si ma face sa-l caut pe Harry, Harry ma face sa-l caut – am crescut – pe Steiner, apoi pe Angelina. apoi pe mama apoi pe tata. Aberez, bineinteles! Dar nu ma pot abtine! Tu poti??!

  Apreciază

 2. d-le heraasku,

  fara suparare dar sunteti confuz; ce treaba are manifestul comunist cu tom si jerry? (nici lupul si iepurele cu „nu bagadi” n-ar intra la socoteala)

  din cate am inteles, nici laurentiu dumitru nu e de acord cu postarea respectiva (cel putin asa zice), dar fiind in criza de idei si penita s-a vazut nevoit sa-i dea drumul (ceea ce nu-i tocmai barbatesc); mai bine citesti o carte buna si-i faci rezumatul pe blog decat sa postezi ceva „neconvingator”

  cat despre insiruirea cauzala de mai sus, de ce nu m-ar duce tom si jerry la… voiosie sau copilarie si neaparat la Angelina (probabil Jolie, daca la ea va ganditi)? care e relatia cauzala prestabilita ca sa intelegem si noi, cei de rand?

  Apreciază

 3. nimic nu e prestabilit. totul e la liber. sa mancam si sa bem ca maine murim, sau sa discernem… ca nu murim.
  cand toti urla impotriva unei minime educatii religioase ortodoxe – desi metoda e imputita si manualele put de cretinism – pe peretii scolii unde invata baiatul meu sunt indicatii in interpretarea viselor cu metode din WITCH; cand pe panoul cu drepturile copiilor sunt desene cu copii rastigniti pe cruce cu comentariu ” stop violentei” nu poti trece cu vederea nici macar reclama la aparate de ras. acum nu mai aberez!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s